June 24, 2020

February 18, 2020

January 21, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Näyttelyviikonloppu

May 29, 2018

Käytiin tyttöjen kanssa Vaasan ja Rauman näyttelyt idealla Valmalle viimeinen serti. No se ja Suomen muotovalion arvohan tulivat jo alkukuusta Tampereen Nord näyttelystä eli nyt sit vaan 'edustettiin' Valman kanssa. Vaasassa jo valioluokassa paras narttu 3. Raumalla paluu avoimeen luokkaan, kun valioihin siirto ei enää onnistunut ja sijoitus pn 4. Selmakin pärjäsi erittäin hienosti hieman karvattomanakin ja nappasikin Vaasasta vara sertin ja pn 2 sijoituksen ja tunkikin pn kisassa äitinsä eteen. Tyytyväinen saa olla 12kk ikäiseen 'lapseen'.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags