Näyttelyviikonloppu

Käytiin tyttöjen kanssa Vaasan ja Rauman näyttelyt idealla Valmalle viimeinen serti. No se ja Suomen muotovalion arvohan tulivat jo alkukuusta Tampereen Nord näyttelystä eli nyt sit vaan 'edustettiin' Valman kanssa. Vaasassa jo valioluokassa paras narttu 3. Raumalla paluu avoimeen luokkaan, kun valioihin siirto ei enää onnistunut ja sijoitus pn 4. Selmakin pärjäsi erittäin hienosti hieman karvattomanakin ja nappasikin Vaasasta vara sertin ja pn 2 sijoituksen ja tunkikin pn kisassa äitinsä eteen. Tyytyväinen saa olla 12kk ikäiseen 'lapseen'.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

040-5759955 tiina.salokanto(@)gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now