June 24, 2020

February 18, 2020

January 21, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Huippu reissu Pärnussa

July 8, 2018

Tehtiin Valman kasvattajan Tuijan sekä Valman ja Selman kanssa kesäreissu, suuntana Pärnun kansainvälinen näyttely, johon olikin ilmoitettu harvinaisen paljon englanninspringereitä, 23 ilmoitettua, joista pari oli pois. Ja hienosti meillä menikin! Valma voitti nartut, ollen VSP ja saaden cacibin ja Viron muotovalion tittelin entisten lisäksi. Kansainvälistä muotovalion joudutaan vielä odottamaan, koska Valma sai Suomen ja Viron cacibit liian nopeasti. No ongelma tuokin ;)  Pikku- Selma 1v oli "PN 5" ja reissasikin kuin konkari <3 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags