top of page

Huippu reissu Pärnussa

Tehtiin Valman kasvattajan Tuijan sekä Valman ja Selman kanssa kesäreissu, suuntana Pärnun kansainvälinen näyttely, johon olikin ilmoitettu harvinaisen paljon englanninspringereitä, 23 ilmoitettua, joista pari oli pois. Ja hienosti meillä menikin! Valma voitti nartut, ollen VSP ja saaden cacibin ja Viron muotovalion tittelin entisten lisäksi. Kansainvälistä muotovalion joudutaan vielä odottamaan, koska Valma sai Suomen ja Viron cacibit liian nopeasti. No ongelma tuokin ;) Pikku- Selma 1v oli "PN 5" ja reissasikin kuin konkari <3

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page