June 24, 2020

February 18, 2020

January 21, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Perjantaipuuhat

October 19, 2018

Viimeisiä treenejä etsijä alkeiskurssilla perjantai-iltana ja puuhana Y-jälki, missä Selman piti erottaa kahdesta tuoreesta jäljestä se oikea. Ja homma hoitui tyylillä. Muutenkin jäljestys oli juuri sellaista, mihin olen Selman kohdalla tottunut. Suoraviivaista ja reipasta.  Selman haku kun on hyvin maaston peittävää ja sopivan laajaa silloin, kun ideana on riistan ylösajo. Nyt kun ideana oli jäljestys, hyvin neiti pysyi jäljellä, vaikka houkutusta oli lintujen ja peurojen ansiosta riittävästi. Tähän uskon apuna olevan mejä-treeniemme. Neiti tiesi mikä oli illan idea. Kuvassa maalikoirana kaverille.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags