June 24, 2020

February 18, 2020

January 21, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Pentujen isin ja mummin superviikonloppu Liettuassa

March 10, 2019

Hienoja uutisia ulkomailta❤ R-pentujemme isi LT& LV&EE& BALT JMVA LT JV-18 EEJV-18 Adamant's Ride the Wild Wind, Tico saa nyt lisätä titteleihinsa myös Liettuan muotovalion ja Liettuan voittajatittelin. Ja pentujen isoäiti Frida tittelirivinsä lisäksi myös Baltian muotovalion ja Liettuan voittajatittelin. Lisäksi Tico oli Liettuassa 2xROP, 1xVSP häviten ROP:n äidilleen ja Frida 2xVSP ja 1x ROP. Eli äiti ja poika vei vuorotellen voiton. Molemmille lisäksi 3xcacib ja molemmat voittivat myös kerran ryhmän. Että super viikonloppu😍 onnittelut omistajat Nina ja Alex Waldvogel ja kasvattaja Tarja Hovila.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags