top of page

Perjantaipuuhat

Viimeisiä treenejä etsijä alkeiskurssilla perjantai-iltana ja puuhana Y-jälki, missä Selman piti erottaa kahdesta tuoreesta jäljestä se oikea. Ja homma hoitui tyylillä. Muutenkin jäljestys oli juuri sellaista, mihin olen Selman kohdalla tottunut. Suoraviivaista ja reipasta. Selman haku kun on hyvin maaston peittävää ja sopivan laajaa silloin, kun ideana on riistan ylösajo. Nyt kun ideana oli jäljestys, hyvin neiti pysyi jäljellä, vaikka houkutusta oli lintujen ja peurojen ansiosta riittävästi. Tähän uskon apuna olevan mejä-treeniemme. Neiti tiesi mikä oli illan idea. Kuvassa maalikoirana kaverille.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page