June 24, 2020

February 18, 2020

January 21, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Talvitreeni

February 11, 2019

Ensimmäinen taajamatreeni tehty lumiseeen aikaan. Kotiin tullessamme pakkasta oli jo -10, vaikka se ei siltä onneksi tuntunut, kun treenattiin hämärtyvässä illassa 1 km pituinen jälki. Risteykset eivät tuottaneet Selmalle mitään ongelmaa, vaan suoraan otettiin oikea suunta. Kaninpapanat sitä vastoin hieman haastoivat, ne piti napsia matkalta, mikä hieman hidasti menoamme :) Maalikoirana odotekkessamme treenattiin TOKO-liikkeitä ja leikittiin lumikököillä ja pysyttiinkin hyvin lämpiminä.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags