top of page

Pentujen isin ja mummin superviikonloppu Liettuassa

Hienoja uutisia ulkomailta❤ R-pentujemme isi LT& LV&EE& BALT JMVA LT JV-18 EEJV-18 Adamant's Ride the Wild Wind, Tico saa nyt lisätä titteleihinsa myös Liettuan muotovalion ja Liettuan voittajatittelin. Ja pentujen isoäiti Frida tittelirivinsä lisäksi myös Baltian muotovalion ja Liettuan voittajatittelin. Lisäksi Tico oli Liettuassa 2xROP, 1xVSP häviten ROP:n äidilleen ja Frida 2xVSP ja 1x ROP. Eli äiti ja poika vei vuorotellen voiton. Molemmille lisäksi 3xcacib ja molemmat voittivat myös kerran ryhmän. Että super viikonloppu😍 onnittelut omistajat Nina ja Alex Waldvogel ja kasvattaja Tarja Hovila.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page